Erkend depollutiecentrum voor autowrakken in Gistel (West-Vlaanderen)

Autowrak verkopen, opkopen van autowrakken

Recuperatiebedrijf Willems is door Febelauto erkend als centrum voor het depollueren van autowrakken. Dit betekent dat u bij Recuperatiebedrijf Willems terecht kan voor het verkopen van uw autowrak. Wij recycleren uw autowrak volgens de correcte richtlijnen.


Concreet betekent dit dat wij alle schadelijke stoffen uit het autowrak zullen halen. Vloeistoffen zoals olie, benzine of diesel worden met behulp van een zuigsysteem uit de schrootauto gehaald. Deze worden dan apart opgeslagen in tanks en verder behandeld door hiervoor erkende firma’s. Ook andere onderdelen, zoals banden, accu’s, motors en filters worden uit het autowrak verwijderd en verder gerecycleerd.

Als erkend depollutiecentrum voor autowrakken mogen wij vernietigingscertificaten uitschrijven voor onze klanten. Dit kan u dan voorleggen als bewijs voor bepaalde instanties mocht hier
achter gevraagd worden.

Zoals al vermeld kan Recuperatiebedrijf Willems uw autowrak opkopen. U moet enkel voor de papieren zorgen. Wij vragen om het inschrijvingsbewijs, de keuringskaart en het gelijkvormigheidsattest van de auto mee te geven. 


Neem contact met ons op voor het opkopen van uw autowrak.



Recyclagebedrijf Willems in Gistel, West-Vlaanderen